TRISREIZEN 2021

Samen naar Suriname 

Elk jaar organiseert Triskontakten Zwijndrecht een reis naar Suriname. Helaas heeft Suriname thans te maken met een vierde Covid-19 golf en dan speciaal de meer besmettelijke delta variant. Tevens is 50% van de geteste mensen positief. Dit betekent dat de regels die wij in de eerdere mail, aan onze Trisreizigers, noemde nog eens extra zijn aangescherpt. Met deze restricties heeft het eigenlijk geen zin om als groep naar Suriname te reizen. Zodoende hebben wij besloten, hoe spijtig ook, de 15e Trisreis 2021, niet door te laten gaan. Wij gaan ons focussen op de Trisreis november 2022 en hopen van harte dat deze reis dan wel gemaakt kan worden en uiteraard dat u erbij bent!

Indien u interrese heeft in de reis, neem contact op met de Stichting via contact@triskontakten.nl of bel naar 078 - 612 59 91

Voor deze reis kunt u kiezen uit de onderstaande tours:


Verder informatie over de reis, open via de betreffende link de reisomschrijving in pdf.

Graag het onderstaande formulier invullen en samen met een kopie van uw paspoort doorsturen naar ons ( email: contact@triskontakten.nl )

Inschrijven voor deze reis is mogelijk tot uiterlijk 1 juli 2021.

Visum aanvragen

Om als toerist naar Suriname te kunnen reizen, heb je een Toeristenkaart of een visum nodig. Wij als Stichting Triskontakten kunnen u het volgende bedrijf adviseren voor de aanvraag:

Bekijk foto’s

Bekijk foto’s van eerdere reizen en andere evenementen van Triskontakten op de fotopagina