TRISBLAD

Elk kwartaal vol nieuws en verhalen

Word lid

U bent al lid/donateur van het Trisblad door overmaking van € 27,- op rekening NL16 INGB 0676205453 t.n.v. Triskontakten te Zwijndrecht. Iedere geïnteresseerde of oud Trisser kan lid worden. U ontvangt dan vier keer per jaar het Tris blad.

Historie Tris.blad

In 1986 is Bert Meulemans begonnen met het uitgeven van het blad “Triskontakten”, dit gaf hij 4 x per jaar uit en heeft dat gedaan tot juli 2004.

In 2003 heeft Ad van Wingerden de stichting Triskontakten in het leven geroepen, nadat Bert Meulemans de laatste editie had uitgebracht werd er niets meer aan het blad gedaan. In de loop van de jaren voegden enkele vrijwilligers zich bij Triskontakten. Wat later kreeg Ad van Wingerden te horen van Bert Meulemans dat hij alle administratie die hij in het bezit had overdeed aan Stichting Triskontakten.

Dit was voor de stichting het sein om m.i.v. januari 2006 het kwartaal blad “Triskontakten” weer uit te brengen, dit werd een blad dat in eerste instantie gelijk was aan het blad van Bert Meulemans. Maar in de loop van de jaren werd het één en ander toch verbeterd, kwaliteit van het papier wat meer kleur. Er werd totaal niet getornd aan de lay out van het blad, dat was in principe heilig.

Maar toch ook dat moest er aan geloven om te veranderen, met ingang van dit jaar hebben we een hele nieuwe lay out gemaakt en een naamsverandering, van af heden heet het blad “TRIS.BLAD” en wordt uitgegeven door de stichting “Triskontakten” het komt ook 4 x per jaar uit.

Het ziet er frisser en mooier uit en wij hopen dan ook dat dit bij iedereen in goede aarde valt.

Aanmelding

  • TRIS Kontakten TRIS Blad Voorblad 2017 Nr3
  • TRIS Kontakten TRIS Blad Voorblad 2017 Nr4
  • TRIS Kontakten TRIS Blad Voorblad 2018 Nr1
  • TRIS Kontakten TRIS Blad Voorblad 2018 Nr2
  • TRIS Kontakten TRIS Blad Voorblad 2018 Nr3
  • TRIS Kontakten TRIS Blad Voorblad 2018 Nr4

Wilt u het Tris Blad ontvangen?

Stap 1: Vul onderstaand formulier in of bel met 078-6125991.
Stap 2: Maak een overboeking van € 29,- op rekening NL16 INGB 0676205453 t.n.v. Triskontakten te Zwijndrecht.

Nadat we uw contactgegevens en de overboeking hebben ontvangen, ontvangt u het Tris Blad. Indien u later in dit jaar lid wordt, sturen wij u ook de al uitgegeven bladen van dit jaar toe.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer

Wij verwerken uw gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer