Jaarlijkse bijeenkomst C.CIE 1966

 De Charlie Compagnie 1966 jaarlijkse bijeenkomst vindt dit jaar plaats op een wel heel bijzondere locatie en dat is het Veteranen Ontmoetings Centrum “Echos de Landing” in Schaarsbergen.

Een plek voor militairen, oud-militairen en veteranen, exclusief voor ons op vrijdag 22 september 2017. Een oergezellige plek en natuurlijk weer een goed gevuld programma met veel bekende ingrediënten waaronder een herboren Tante S in een compleet nieuwe outfit. Vanaf 15.00 uur is iedereen van harte welkom en om 16.00 uur volgt het welkomstwoord. Daarna begint het gezellig samenzijn met om 17.30 uur een uitgebreid lopend buffet en dat belooft vele malen beter te zijn dan vorig jaar!

Feest, oude maten ontmoeten, sterke verhalen vertellen en genieten van Surinaamse muziek afgewisseld met muziek uit de zestiger jaren. Tussen de bedrijven door wordt er ook nog een warm/koud bittergarnituur geserveerd dus er is dit jaar werkelijk aan alles gedacht. Noteer de datum vast in je agenda en, zoals altijd, wordt eind juni de officiële uitnodiging verstuurd aan alle bij ons bekende adressen en/of e-mailadressen. Nog nooit geweest, stuur dan een berichtje aan voor meer informatie. Er komen al enkele nieuwe maten die nog nooit eerder zijn geweest. Laat de opkomst dit jaar groter zijn dan ooit en komt allen !

Tot ziens en groeten van,
Peter Tromp, Willemien Broens, Jan van Breenen, Peter J. Schreijer.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment